Кулінарія

Купую цілу курку, разделываю і заготовлював на тиждень – показую що готую з неї (5 варіантів оброблення)

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе;
  • 200 г твердого сиру;
  • 3ст. л. томатної пасти;
  • 200 г бекону;
  • 1 ч. л. без гірки чорного меленого перцю;
  • 1 ч. л. без гірки паприки;
  • сіль за смаком.

Куряче філе немногоотбиваем з двох сторін. Нарізаємо на кубики по3-4 див. Висипаємо в миску для маринування. Додаємо томатну пасту, сіль, перець, паприку. Все перемішуємо. Накриваємо їх тарілкою і прибираємо вхолодильник маринуватися на 2 години (або в морозильник). Якщо у Вас немає зайвого часу, то можна готувати відразу. Так чи інакше, вони трохи промаринуются, поки будемо готувати інші інгредієнти. Тим временембекон нарізаємо на невеликі шматочки. Він віддасть нашим шашлычкам свій сік і приємний копченыйаромат. З беконом куряче філе не буде сухим. Натираємо на крупній тертці сир. Куряче філе в томатному соусі нанизуємо на шпажки, чергуючи його з скибочками бекону. Викладаємо на деко, який бажано змастити рослинним маслом або закрити пергаментним папером. Посипаємо зверху тертим сиром і відправляємо в розігріту духовкуна20-25 хвилин. Цього часу буде цілком достатньо, щоб і маленькі шашлички пропеклися, і сырне підгорів. На всякий випадок перевіряємо куряче філе на готовність, роблячи надріз до шпажки. Якщо шашлички добре пропеклися – дістаємо і подаємо гарячими. Приємного апетиту!

Звичайно, це не всі рецепти з курячого філе, мені ще є чим з Вами поділитися. А якщо у Вас є свої улюблені рецепти, буду рада почитати їх у коментарях.